Yoga Play Festival

INFO

Miten messuille pääsee?

Turun Messukeskukseen liikennöi Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussilinja numero 100. Bussi lähtee 24.9.2018 alkaen pysäkiltä T87, Linnankadulta Aurakadun ja Kauppahallin väliseltä alueelta. Bussi palaa Aurakadun pysäkille T2.
Kullekin messutapahtumalle ja Turkuhallin yleisötilaisuudelle on omat aikataulunsa, jotka näkyvät bussilinjan 100 aikataulusivulta. Muut linja-autoyhteydet Messukeskukseen ovat linjat 32 ja 99.
Bussin numero 100 reitti:
Keskusta – Turun Messukeskus
T87 – Linnankatu – Koulukatu – Ratapihankatu – Tukholmankatu – Ruissalontie – Vaasantie – Pansiontie – Länsikaari – Messukatu – Kirjaltajankatu – MESSUKESKUS/Gatorade Center.
(Huomaattehan että bussi numero 100 ei kulje Rautatieaseman kautta reitillä Keskusta – Turun Messukeskus)
Turun Messukeskus – Keskusta
MESSUKESKUS/Gatorade Center – Kirjaltajankatu – Messukatu – Länsikaari – Pansiontie – Vaasantie – Ruissalontie – Pansiontie – Ratapihankatu (Rautatieasema) –  Humalistonkatu – Eerikinkatu – Aurakatu – T2.

Lisätiedot busseista ja aikatauluista: www.foli.fi

Bussi on maksullinen.

Mistä messuille tullaan sisälle?

Turun Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Artukaisten kaupunginosassa, noin 5 kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta, rautatieasemalta ja satamasta. Turun lentoasemalle on vain 15 minuutin matka.
Messukeskuksen katuosoite on Messukentänkatu 9–13, mutta paikalle pääsee myös Kirjaltajankadun puolelta (tämä kannattaa laittaa navigaattoriin osoitteeksti sekä Artukaisten kiitotien puolelta. Aivan Turun Messukeskuksen naapurissa sijaitsee Gatorade Center (Turkuhalli).
Turun Messukeskuksen omissa messutapahtumissa pysäköinti on maksullista (hinta 6 euroa). Invapysänköintipaikat ovat maksuttomia.

Missä sijaitsee Turun Messukeskuksen infopiste?

Turun Messukeskuksen ala-aulassa on infopiste, joka on avoinna kaikissa Turun Messukeskuksen omissa tapahtumissa messujen aukioloaikoina. Muina aikoina infopiste on suljettu ellei asiasta ole erikseen sovittu tapahtumajärjestäjän kanssa.

Tarvitsenko oman jumppamaton tai sisäkenkiä ohjatuille tunneille?

Mikäli mahdollista, niin otattehan oman maton mukaan. Ohjatuilla tunneilla on varattuna rajallinen määrä joogamattoja kävijöille. Sisäkenkiä et tarvitse tunneilla.

Pitääkö tunneille ilmoittautua etukäteen?

Ei tarvitse. Olethan kuitenkin ajoissa paikalla, sillä osallistujia mahtuu mukaan rajattu määrä.

Eläimet

Lemmikin saa tuoda Turun messuhalleihin, mutta kahvio- ja ravintolatiloihin niitä ei kuitenkaan saa viedä.

Tupakointi

Kaikenlainen tupakointi, myös sähkötupakointi, on kielletty Turun Messukeskuksen tiloissa. Tapahtumien yhteydessä on pääsääntöisesti järjestetty tupakointialueet ulkona yleensä joko B-hallin kahvion ovella tai pääsisäänkäynnin yhteydessä.

Yhteydenotto

Tuure Leppämäki
Tuottaja, myyntipaikat
tuure.leppamaki@finlandevents.fi

+ 358 40 544 0602

Janita Nyman
Ohjelmat
janita.nyman@finlandevents.fi
+ 358 40 640 2116

Tervetuloa Festivaaleille!