Yoga Play Festival

INFO

Miten messuille pääsee?

Bussi numero 14 tulee Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen Eteläisen sisäänkäynnin eteen. Messupäivinä liikennöi myös Tampereen joukkoliikenteen ylimääräinen linja 14Y. Katso tarkka aikataulu Tampereen joukkoliikenteen sivuilta. Ylimääräisen linjan aikataulun löydät Vire-messujen nettisivuilta. Pysäköintitilaa löytyy TähtiAreenan Pohjoisen sisäänkäynnin pysäköintialueelta sekä Ilmailunkadun varren pysäköintialueilta Eteläisen sisäänkäynnin puolelta. Pysäköinti on maksullinen, 6 € / päivä. Myös linjat 1 ja 11 kulkevat noin 1 km matkan päähän Messu- ja Urheilukeskukselta, jää pysäkillä Valmetinkatu. Valmetinkadun pysäkille jäätyäsi ylitä Nuolialantien toiselle puolelle ja jatka Perkiönkatua kohti etelää. 350 metrin kuluttua Tarmonkadun kohdalla käänny oikealle ulkoilureitille, joka tuo suoraan Messu- ja Urheilukeskukselle.

Mistä messuille tullaan sisälle?

Vire-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla, johon pääsee sekä Eteläisen että Pohjoisen sisäänkäynnin kautta. Eteläinen sisäänkäynti on messukeskuksen pääovien puolella Ilmailunkadun suuntaisesti ja Pohjoinen sisäänkäynti sijaitsee messukeskuksen Pirkkalan puoleisessa päädyssä.

Onko messuilla automaatti?

Pohjoisessa sisäänkäynnissä sijaitsevassa info-pisteessä on rahannostopalvelu, jossa voi nostaa tavallisimmilla pankkikorteilla sekä Electron-korteilla rahaa 1 euron palvelumaksua vastaan. Messualueella ei ole käteisnostoautomaattia.

Missä messujen ohjatut tunnit pidetään?

Messujen ohjatut tunnit pidetään Vire-, Vesi-, Kivi, Yoga Play ja Maa-lavoilla. Ohjatuille tunneille menevät kokoontuvat 5 minuuttia ennen tunnin alkua Eteläisen sisäänkäynnin luona (sisäpuolella). Tunneille meneviä odottaa opas, joka ohjaa liikkujat saleihin. Ilo-, Ilma- sekä Casall-lavat sijaitsevat messuhallissa.

Onko messuilla pukuhuoneita tai suihkua?

Vire-messuilla on suihku- ja pukuhuoneita käytettävissä. Opas ohjaa liikkujat pukuhuoneisiin ennen ja jälkeen ohjattujen tuntien. Info-pisteestä voit kysyä mahdollisuutta suihku- ja pukutiloihin, ohjattujen tuntien ulkopuolisena aikana. Pienillä ryhmillä on myös mahdollisuus vuokrata saunatilat, lisätiedot janita.nyman@finlandevents.fi

Mihin voin jättää tavarani?

Messuilla on molemmissa sisäänkäynneissä maksullinen vaatesäilytys. Ohjatuille tunneille menevien lippuun sisältyy vaatesäilytys (arvo 2 €). Huom. Ohjatut tunnit vaativat erillisen rannekkeen.

Tarvitsenko oman jumppamaton tai sisäkenkiä ohjatuille tunneille?

Mikäli mahdollista, niin otattehan oman maton mukaan. Ohjatuilla tunneilla on varattuna rajallinen määrä joogamattoja kävijöille. Casall-lavalla on tarvikkeet kaikille. Sisäkenkiä et tarvitse joogaan, barreen, pilatekseen, Vire-lavan -tunneille voit ottaa kengät oman valintasi mukaan.

Pitääkö tunneille ilmoittautua etukäteen?

Ei tarvitse. Olethan kuitenkin ajoissa paikalla, sillä osallistujia mahtuu mukaan rajattu määrä.

Ensiapu

Tapahtuma-­aikaisesta ensiavusta vastaa SPR, jonka ensiapupisteen sijainti on A- ja E-hallien välisellä käytävällä. Voit kysyä sijaintia Infosta. SPR:n tavoittaa tapahtuma-aikana puhelimitse numerosta 050 356 1236. Yleinen hätänumero on 112.

Eläimet

Eläimien tuominen tapahtuman alueelle on kielletty opaskoiria lukuun ottamatta, ellei toisin mainita.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty tupakkalain (693/1976) 5 luvun 12 §:n mukaisesti kaikkialla tapahtuman sisätiloissa. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty. Kiellon noudattamista valvovat järjestyksenvalvojat. Tupakointi on sallittua ainoastaan ulkona sisäänkäyntien läheisyydessä merkityillä paikoilla. Ethän heitä tumppeja maahan, vaan laitat ne niille tarkoitettuihin kierrätyspisteisiin.

Yhteydenotto

Tuure Leppämäki
Tuottaja, myyntipaikat
tuure.leppamaki@finlandevents.fi

+ 358 40 544 0602

Janita Nyman
Ohjelmat
janita.nyman@finlandevents.fi
+ 358 40 640 2116

Tervetuloa Festivaaleille!