Yoga Play Festival

INFO

Miten tapahtumaan pääsee?

Bussi numero 14 tulee Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen Eteläisen sisäänkäynnin eteen.
Pysäköintitilaa löytyy TähtiAreenan Pohjoisen sisäänkäynnin pysäköintialueelta sekä Ilmailunkadun varren pysäköintialueilta Eteläisen sisäänkäynnin puolelta. Pysäköinti on maksullinen, 7 € / päivä.

Myös linjat 1 ja 11 kulkevat noin 1 km matkan päähän Messu- ja Urheilukeskukselta, jää pysäkillä Valmetinkatu. Valmetinkadun pysäkille jäätyäsi ylitä Nuolialantien toiselle puolelle ja jatka Perkiönkatua kohti etelää. 350 metrin kuluttua Tarmonkadun kohdalla käänny oikealle ulkoilureitille, joka tuo suoraan Messu- ja Urheilukeskukselle..

Mistä tapahtumaan tullaan sisälle?

Yoga Play Festival & Vire-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla, johon pääsee sekä Eteläisen että Pohjoisen sisäänkäynnin kautta.
Eteläinen sisäänkäynti on messukeskuksen pääovien puolella Ilmailunkadun suuntaisesti ja Pohjoinen sisäänkäynti sijaitsee messukeskuksen Pirkkalan puoleisessa päädyssä.

Missä ohjatut tunnit pidetään?

Paikat ohjatuille tunneille varmistuvat lähempänä tapahtumaa.

Onko tapahtumassa automaatti?

Pohjoisessa sisäänkäynnissä sijaitsevassa info-pisteessä on rahannostopalvelu, jossa voi nostaa tavallisimmilla pankkikorteilla sekä Electron-korteilla rahaa 1 euron palvelumaksua vastaan. Tapahtuma-alueella ei ole käteisnostoautomaattia.

Tarvitsenko oman jumppamaton tai sisäkenkiä ohjatuille tunneille?

Mikäli mahdollista, niin otattehan oman maton mukaan. Ohjatuilla tunneilla on varattuna rajallinen määrä joogamattoja kävijöille. Sisäkenkiä et tarvitse tunneilla.

Pitääkö tunneille ilmoittautua etukäteen?

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä.

Eläimet

Eläimien tuominen tapahtumaan on kielletty opaskoiria lukuun ottamatta, ellei toisin mainita.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty tupakkalain (693/1976) 5 luvun 12 §:n mukaisesti kaikkialla tapahtuman sisätiloissa. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty. Kiellon noudattamista valvovat järjestyksenvalvojat. Tupakointi on sallittua ainoastaan ulkona sisäänkäyntien läheisyydessä merkityillä paikoilla. Ethän heitä tumppeja maahan, vaan laitat ne niille tarkoitettuihin kierrätyspisteisiin.

Yhteydenotto

Tuure Leppämäki
Tuottaja, myyntipaikat
tuure.leppamaki@ievent.fi

+ 358 40 544 0602

Tervetuloa Festivaaleille!